Afbeelding

Uden on Ice opent met Erik Hulzebosch

Centrum 29 keer gelezen
UDEN – Uden on Ice, Het gezellige winterevenement op de Markt in Uden start vrijdag 12 december in stijl. De schaatsende entertainer Erik Hulzebosch zorgt op de openingsavond direct voor feest. Daarna is er op en rond de ijsbaan elke dag van alles te beleven voor jong en oud. Het volgepakte programma staat nu al op de nieuwe website.

[image=265143]

Mede dankzij vele trouwe én nieuwe sponsors is Uden on Ice dit jaar weer in vol ornaat aanwezig op de Markt. Drie weken lang is hartje Uden één groot winterparadijs vol entertainment, sfeervol aangeklede horecatenten, en natuurlijk de ruime, overdekte ijsbaan. Nadat Erik Hulzebosch samen met de band Fully Loaded het startschot heeft gegeven, staan tot en met het Smeltfeest op zondag 4 januari de meest uiteenlopende winteractiviteiten op de agenda.
Deze week is ook de nieuwe website van Uden on Ice live gegaan. Van schoolschaatsen tot de icetubebaan en van volop entertainment tot sfeervolle horeca, de Barre(n)tocht en het curlingtoernooi.
De ijsbaan van Uden on Ice is na vrijdag 12 december elke dag geopend. Ook tijdens de feestdagen. Wie tussendoor even wil bijkomen van alle winterse activiteiten kan terecht in het horecapaviljoen voor een glas glühwein of een mok warme chocomel. Of bezoek met vrienden, familie of collega’s de knusse Schrobbelèr Sfeerproeverij voor een après-skiavondje. Liever swingen op de dansvloer? Ook dat kan tijdens Uden on Ice.

[image=265144]

www.udenonice.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant