Afbeelding

Kitty Goverde en Schnabbelaars luiden jaar uit

Kunst en cultuur 11 keer gelezen
UDEN - Oud en nieuw lijkt misschien ver weg, maar toch zijn er zo’n vijftien mensen een hele tijd bezig met deze periode. Kitty Goverde en de Schnabbelaars hebben dit keer de eer om het jaar samen met de bezoekers van Markant Uden uit te luiden. En daar gaat veel tijd in zitten.

[image=292984]

Ben van den Dungen, regisseur van de oudejaarsconference 2014 heeft er veel zin in: “Het enthousiasme en de creativiteit van de deelnemers is aanstekelijk. Er wordt keihard gewerkt, maar ook veel gelachen. En we gaan ervan uit dat we het Udense publiek kunnen verrassen en vermaken met de show”. De Schnabbelaars en Kitty worden begeleidt door een combo van vier man. “We gaan voor veel livemuziek. Dat geeft een gezellige sfeer in het theater. Daarnaast maken we gebruik van de vele multimediale mogelijkheden die Markant heeft, zodat bepaalde acts, liedjes en teksten nog beter tot hun recht komen.”

Terugkijken
De rode draad van de avond is “Zoals u wenst!”. Ben: “Om terug te kijken naar een veelbewogen jaar, willen we de bezoekers ook vragen naar hun ervaringen van 2014. Het wordt een programma zoals de bezoeker zelf wenst. We nodigen dan ook iedereen uit om na te denken over hun wensen.” De Schnabbelaars en Kitty openen binnenkort een mailadres waar de bezoekers hun wensen naar toe kunnen sturen.
De oudejaarsconference in Markant Uden heeft een lange traditie. Net als vorig jaar gaat het weer om een geheel Udense productie. Met sketches, gevoelige liedjes en absurdistische humor gaan de Schnabbelaars en Kitty zorgen voor een spetterende uiteinde van 2014. En uiteraard is er nog een gezellige afterparty waarbij iedereen gezellig los kan gaan op de klanken van ¿QuéPasa?.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en een toegangskaartje kost 17,50 euro. Voor meer informatie: www.markantuden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant