Afbeelding

Tweedehandsmarkt skibazaar Intersport Uden

Zakelijk 70 keer gelezen
UDEN - De Intersport Skibazaar is een markt voor iedereen die gebruikte skikleding, ski’s, snowboards, ski- en snowboardschoenen wil kopen of verkopen. Bovendien biedt Intersport Superstore Uden ook een groot deel van de nieuwe collectie met korting aan. De Skibazaar vindt plaats van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 november, in het magazijn aan de Oranjestraat in Uden.

[image=292891]

De skibazaar is inmiddels een begrip in de verre regio. Veel wintersporters hebben er hun gebruikte ski’s, snowboards of schoenen op een succesvolle manier kunnen slijten. Ook gebruikte wintersportkleding kan worden aangeboden “Mensen zijn uit hun kleding gegroeid, hebben inmiddels andere aangeschaft of gaan misschien niet meer op wintersport. Harstikke zonde natuurlijk, want er zijn mensen die met goede tweedehandskleding nog prima uit de voeten kunnen”, aldus Willy van Erp.
Gebruikte skikleding, ski´s, snowboards of ski- en snowboardschoenen kunnen tot en met woensdag 12 november worden ingeleverd bij Intersport Superstore Uden. Zij bepalen zelf de verkoopprijs. Wordt het artikel verkocht, dan krijgen zij het bedrag in tegoedbonnen uitgekeerd. “Je hoeft zelf dus niet achter een kraam te gaan staan. Wij doen de verkoop”, aldus Van Erp. Kijk voor de voorwaarden wel even op www.intersportsuperstore.nl

Korting
Op de Skibazaar zijn ook volop producten te vinden uit het assortiment van Intersport Superstore zelf. Extra voordelig geprijsd uiteraard. Zoals een grote collectie nieuwe wintersportkleding voor jong en oud, met kortingen van vijftig tot zeventig procent ski’s en snowboards uit de nieuwe collectie met aantrekkelijke kortingen.

Wintersportsferen
Intersport Superstore wordt één groot wintersportwalhalla. Voor elk budget. Drie dagen lang én geheel in wintersportsferen. Dus met Glühwein, Apfelstrudel, knapperend haardvuur en Tiroler muziek. Willy van Erp: “De winkel zelf is deze dagen natuurlijk ook gewoon geopend. Voor nieuw materiaal is iedereen dan ook van harte welkom op onze wintersportafdeling. Maar eerlijk is eerlijk: ik heb al veel tweedehands spullen van mensen binnen gekregen. Daar zit gewoon goed materiaal bij.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant