Afbeelding

Knarsetand en Boomshakalak Soundsystem

Muziek 53 keer gelezen
UDEN - Balkan, drum 'n' bass, gypsy, dubstep, ska en popmuziek, dat is Knarsetand en Boomshakalak Soundsystem op zaterdag 8 november om 20.30 uur in De Pul in Uden.

[image=292883]

Knarsetand telt maar liefst 10 (!) bandleden en slingert live een overdonderende mix van drum ’n’ bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep, ska en popmuziek van het podium. Riemen vast, rustig de helling op en dan snoeihard de bocht uit met Knarsetands pompende beats, gevatte teksten, stevige breaks, rollende bassen, reggaelicks en female vocals. Deze groep jonge muzikanten uit Oost-Nederland stort zoveel energie over het publiek uit dat ze geen andere keuze hebben dan in te stappen in deze muzikale rollercoaster. Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand. Dus haal die dansschoenen maar van stal en kom lekker dansen!

Boomshakalak
Boomshakalak Soundsystem floreert als een organisch Dj-collectief met in de kern Jimmy Spliff, King Chubby, Rude Gullit, Irie Badeo, DJ Gozert en Dawn Panty. De - van oorsprong Brabantse - heren en dame zijn uitgegroeid tot connaisseurs op het gebied van dancehall, toasters, (skinhead) reggae, calypso en dub(step). Dit brengen ze het liefst ten gehore in het trouwe gezelschap van een bonte verzameling muzikale vrienden. Gehuld in rood, groen en geel weten zij de aandacht op zich te vestigen en met de swing van de afterbeat houden ze hem vast. Zet deze vrolijke reggaefamilie tussen housers, hiphoppers of rockers, Boomshakalak Soundsystem nestelt zich in en laat alle harten voelen wat zo lekker is aan Jamaica, Brabant en reggae.

Kaarten kosten 9 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de kassa. Kliknieuws mag een album van Knarsetand inclusief 2 vrijkaarten weggeven aan iemand die het antwoord weet op de vraag: uit hoeveel bandleden bestaat Knarsetand? Stuur je antwoord naar ! Meer info is te vinden via www.livepul.com.

[image=292884]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant