Afbeelding

UDI’19 en Beter Bed verlengen sponsorcontract

Zakelijk 18 keer gelezen
UDEN - Directeur Adri van der Heijden van Beter Bed heeft onlangszijn handtekening gezet onder een nieuw driejarig contract waarmee het hoofdsponsorschap voor een periode van drie jaar verlengd werd. De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid van beide partijen. De Udense beddengigant is al ruim 16 jaar dé hoofdsponsor van UDI’19.

[image=292719]

UDI’19 is trots op de langdurige relatie met haar hoofdsponsor. Voorzitter Paul Rüpp: “Beter Bed en UDI’19 zijn beiden een begrip in de Udense samenleving en vervullen daarin ieder op eigen wijze een belangrijke rol. Het is fantastisch dat deze succesvolle combinatie nog drie jaar met elkaar verder gaat. Heel veel dank aan de directie van Beter Bed voor het vertrouwen en de geweldige bijdrage aan de vereniging RKSV UDI’19.”
Beter Bed veranderde begin 2014 haar logo en sinds 16 maart van dit jaar spelen de senioren selectieteams in het UDI-shirt met dat nieuwe Beter Bed logo. Leden van UDI’19/Beter Bed krijgen op vertoon van hun lidmaatschapsbewijs een mooie korting op aankopen in de winkels van Beter Bed.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant