Afbeelding

Zeven aanhoudingen voor mishandeling

Politie 43 keer gelezen
UDEN - De politie heeft zaterdagmorgen rond 4.30 uur een aantal personen aangehouden voor een ernstige mishandeling op de Kerkakkerstraat. Een 43-jarige man uit Uden raakte daarbij ernstig gewond en moest met onder andere voor een gescheurd oor naar het ziekenhuis worden overgebracht.

[image=287555]

Op aangeven van getuigen kon de politie op de Helenastraat een groepje jongeren aanhouden die mogelijk betrokken waren bij de mishandeling. Het gaat onder andere om twee minderjarige jongens; namelijk een 16-jarige uit Uden en een 17-jarige uit Gemert. De andere aangehouden personen: een meisje van 20 uit Uden, een 20-jarige jongen uit Boekel en nog drie jongens uit Uden van 20 (2x) en 23 jaar.

Hockeystick
De man wilde een ruzie op straat sussen maar zou daarop mishandeld zijn en onder meer door een hockeystick geslagen zijn. Ook zou hij, toen hij op de grond lag, meerdere malen geschopt zijn. Het slachtoffer deed vanuit het ziekenhuis aangifte van de mishandeling. De politie vond in de buurt van de Kerkakkerstraat een hockeystick en deze is in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant