Afbeelding

Personeel Tante Pietje reageert op sluiting hotel

Zakelijk 60 keer gelezen
UDEN - Het personeel van Hotel Tante Pietje in Uden dat vrijdag door curator Dekker is gesloten, reageert in een schriftelijke reactie op aantijgingen van de curator.

[image=292258]

Dekker gaf namelijk als reden voor sluiting dat hij signalen zou hebben gekregen dat het personeel van plan was om in te breken in het vorige week al door Dekker gesloten restaurantgedeelte en daar spullen zou willen wegnemen. Volgens het personeel een regelrechte beschuldiging die helemaal nergens op slaat. Ze stelden de volgende verklaring op:

Dekker dekt het personeel van Tante Pietje
'Het is te zot voor woorden wat dekker als mede zijn kompaan Smits beweren over een mogelijke inbraak bij Tante Pietje door het personeel van Tante Pietje.
Sinds afgelopen woensdag is advocaat Smits nota bene bestuurder/directeur van Hotel Tante Pietje, dus met deze actie beschuldigt hij zijn eigen personeel van mogelijke diefstal.
Wij als personeel van Tante Pietje willen heel graag weten waar deze beschuldiging vandaan komt? Aangezien wij zelf niet op de hoogte waren van een dergelijke actie. Wij denken dus dat dit een goedkope truc en een vuile leugen is om de deuren van Hotel Tante Pietje alsnog te kunnen sluiten zodat deze bv vanzelf failliet zal gaan.
Ook willen wij graag weten hoe we de leugenachtige Dekker aansprakelijk kunnen stellen voor deze grove beschuldiging van diefstal?
Dekker laat ons bijzonder negatief voor de dag komen, door hem zitten wij zonder werk en wie wil een mogelijke dief in dienst nemen?
Mochten wij door deze bedrieglijke berichtgeving geen werk meer kunnen vinden, kunnen we de curator Dekker daar dan aansprakelijk voor stellen?'

Personeel Tante Pietje
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant