Afbeelding

cycleXperience neemt Summum Biking over

Zakelijk 280 keer gelezen
UDEN - Summum Biking/Cycle Trend in Uden is per direct overgenomen door cycleXperience uit Zeeland. Vanwege gezondheidsredenen heeft eigenaar Hennie Peters een punt moeten zetten achter het runnen van zijn fietswinkel aan de Bitswijk 34 in Uden. Zondag 9 november staat een speciale open zondag op het programma, waarop cycleXperience op feestelijke wijze haar komst naar Uden wil vieren.

[image=292575]

Sinds dinsdag 28 oktober prijkt op de gevel van de fietsspeciaalzaak aan de Udense Bitswijk cycleXperience in plaats van Summum Biking/Cycle Trend. Ex-topmountainbiker Johan van de Ven is samen met zijn vrouw en voormalig wereldkampioen veldrijden Daphny van den Brand, de drijvende kracht achter cycleXperience. Al vele jaren verzorgen zij met cycleXperience fiets- en mountainbikeclinics, maar daarnaast hebben ze de voorbije jaren ook een fietsspeciaalzaak opgestart in Zeeland.
Met succes. De vestiging van cycleXperience op een bedrijventerrein in Zeeland is snel uit haar jas gegroeid. De overname van Summum Biking/Cycle Trend komt dan ook precies op tijd voor de verdere groei. Enerzijds staat cycleXperience voor een brede en kwalitatief sterke keuze in mountainbikes, racefietsen en wielerkleding en –accessoires, anderzijds voor een deskundig advies en een professionele service.
Hennie Peters op zijn beurt is blij dat zijn zaak zonder tijdelijke sluiting in goede handen terecht is gekomen. Nu hij op nadrukkelijk advies van medisch specialisten moet stoppen, doet het hem goed dat cycleXperience meteen alle lopende zaken van Summum Biking/Cycle Trend overpakt. Bestellingen en leveringen lopen gewoon volgens gemaakte afspraken met klanten door. Hetzelfde geldt voor reparaties en garantie.

Openingstijden
cycleXperience is normaal gesproken van dinsdag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In verband met een aantal verbouwingswerkzaamheden is de winkel van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 november gesloten. Op zondag 9 november is er een feestelijke open zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
cycleXperience, Bitswijk 34, tel. 0413-256777,, www.cyclexperience.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant