Afbeelding

Open huis Gastouderopvang ViaViela

Zakelijk 74 keer gelezen
UDEN – Wie als ouder op zoek is naar flexibele en kleinschalige kinderopvang in huis kan zaterdag 8 november in zijn agenda noteren. Op deze dag houdt gastouderbureau ViaViela voor het eerst een ‘Open huis Gastouderopvang’ in de regio Uden en omstreken.

[image=292548]

Verschillende professionele gastouders in Uden, Volkel, Boekel, Nistelrode en Veghel openen tussen 11.00 en 14.00 uur hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar kleinschalige kinderopvang in huis. “Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met een gastouder, ouders kunnen de opvanglocatie bekijken en direct vragen stellen”, vertelt Ton van Lieshout van ViaViela.
In heel de regio Uden en omstreken zijn verschillende gastouders die hun deuren openen. Op de site www.viaviela.nl/uden staat welke gastouders dat zijn.
Opvang door een gastouder verschilt in allerlei opzichten van een kinderdagverblijf. Zo vindt de kleinschalige opvang plaats in het huis van de gastouder of van het kind. Je betaalt een gastouder alleen voor de afgenomen uren, en ligt het uurtarief van de gastouder vaak lager dan dat van het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Gastouderbureau ViaViela is met 55 vestigingen het grootste erkende gastouderbureau van Nederland. Sinds de oprichting in 2005 hebben deze gastouders in totaal ruim 70.000 kinderen opgevangen. Neem voor meer informatie contact op met Gastouderbureau ViaViela Uden: Ton van Lieshout via 06-33 03 58 43.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant