Afbeelding

Verdachte drugslab opnieuw aangehouden

Politie 27 keer gelezen
UDEN- De politie heeft maandag opnieuw een 36-jarige man uit Roermond aangehouden tijdens detentie in Amsterdam. De man werd eind september ook al aangehouden omdat hij er van verdacht wordt betrokken te zijn bij het drugslab dat in april werd aangetroffen in een bedrijfspand in Uden, waarbij twee doden vielen.

[image=278931]

De man is nu ook verdacht wordt van doodslag, hij zou mogelijk mede verantwoordelijk zijn voor de dood dan de twee omgekomen mannen. Hij wordt er verder van verdacht lid te zijn van een criminele organisatie. Uit politieonderzoek is naar voren gekomen dat hij prospect/road captain is bij een landelijk opererende motorclub.
Na een melding troffen politie en brandweer in april in een ruimte van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Nijverheidsstraat in Uden de levenloze lichamen van een 28-jarige man uit Roermond en een 35-jarige inwoner van Heythhuysen aan. Beide mannen droegen een gasmasker. In die ruimte was een middelgroot drugslab voor de productie van xtc ingericht. Er stonden vaten met totaal honderden liters chemicaliën. In september werd ook een 26-jarige man uit Uden aangehouden in het onderzoek. Hij is weer in vrijheid gesteld, maar blijft wel verdachte in het onderzoek. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant