Afbeelding

Win kaartjes voor Fabulous 90’s

Muziek 27 keer gelezen
UDEN - De 90’s herleven zaterdag 1 november tijdens Fabulous 90’s in het evenementencentrum in Uden. De air maxjes of de Spice Girls-blokgympies kunnen weer uit de kast, het is weer de tijd van Furby’s, gabbers en flippo’s. Fabulous 90’s presenteert met trots op het podium 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Twenty 4 Seven en Critical Mass.

[image=292418]

“De voorverkoop gaat kei goed”, vertelt het Fabulous 90’s DJ team dat samen met Mr Balls gastheer van de avond is. “We hebben besloten om de deuren om 20.00 uur open te gooien in plaats van 21.00 uur, omdat we verwachten dat iedereen het optreden van Twenty 4 Seven wil zien en dit begint al om 21.30 uur. In een half uur kunnen we de grote toestoom niet verwerken bij ingang en munten en zou jammer zijn dat de bezoekers een deel missen van de show.”

Kaarten kosten 20 euro, maar het Udens Weekblad mag drie keer twee kaarten weggeven aan degene met de leukste 90’s herinnering. Stuur je antwoord naar . Kijk voor alle informatie en tickets op www.fabulous90s.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant