Afbeelding

Laatste Mazzeldag in winkelcentrum

Centrum 53 keer gelezen
UDEN - Het winkelcentrum van Uden staat sinds donderdag vier dagen lang in het teken van voordeel en geluk met de Mazzeldagen. De circa zestig deelnemende bedrijven hebben allerlei supervoordelige Mazzelaanbiedingen, en daarnaast bij iedere besteding van twintig euro een gratis lot, waarmee aantrekkelijke prijzen te winnen zijn. Morgen is de laatste dag.

[image=292362]

Iedere avond wordt door Gerrits & Van Gulick Notarissen in Uden, uit de die dag uitgegeven loten, vier winnende loten getrokken. De vier dagprijzen bestaan uit twee winkelwaardecheques ter waarde van 250 euro per stuk en twee geldprijzen van 250 euro per stuk. De winnende lotnummers worden dagelijks, ongeveer 1,5 uur na winkelsluiting bekend gemaakt op op de website van Uden Promotie en de facebookpagina Uden Promotie.
Vandaag waren ze er maar morgen ook nog; de meisjes die in het centrum ballonnen uitdelen aan de allerjongsten en er is ook nog muziek en vermaak voor jong en oud.
De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de Mazzeldagen raamposter en de blauwe ballonfiguren voor de ingangen. www.udenpromotie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant