Afbeelding

Opbouw Oktoberfest op de Markt

Centrum 44 keer gelezen
UDEN - Het aftellen is begonnen want vrijdag begint de organisatie van het Oktoberfest Uden aan de opbouw van de tent op de Markt. Daarin wordt zaterdag vanaf 19:30 uur het heuse Oktoberfest Uden gehouden worden.

[image=291294]

Vanaf vrijdag avond is de Markt volledig ingericht voor het Duitse bierfeest. "Het gaat nu echt beginnen, tent opzetten, fusten bier aansluiten, aankleding erin en lederhose aan", glundert Stefan Veen. "Die Powerhosen zijn zich aan het klaarmaken voor de reis naar Uden. Zij komen deze avond opvullen met enkel en alleen Oktoberfest muziek. Aan alles is gedacht want tussendoor is er een DJ (DJ Izzy), hij is genomineerd voor beste feest DJ van Nederland, gegarandeerd succes dus. Ook is er een Udense/Duitse presentator die alles aan elkaar vast praat en er is een speciale mysteryquest."
Naast de bekende Oktoberfest bierpul van maar liefst een liter is er uiteraard ook een breed assortiment aan andere drankjes te krijgen. Op het terrein zijn ook op Duitse wijze gemaakte hapjes te krijgen. Kaarten zijn nog te koop bij Tabaksspeciaalzaak Rokado of Shell Schimmel in Uden. Online kopen? Facebook.com/OktoberfestUden. Met een kaartje krijg je 10 procent korting op een lederhose bij Coppens Warenhuis in Volkel.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant