Afbeelding

Auto’s IBN van Oostendorp Autolease

Zakelijk 37 keer gelezen
UDEN - Door het ondertekenen van het contract is Oostendorp Autolease in Uden leverancier van alle personenauto’s (samen met nog twee andere leasemaatschappijen) en single leverancier van alle bestelwagens voor IBN. Naast een scherpe prijs waren onder meer de vergaande dienstverlening en service, bijdragen aan social return en het volledig ontzorgen in alle mobiliteitsvraagstukken doorslaggevend.

[image=292286]

Vooral de bestelwagens, waar Oostendorp Autolease single leverancier is, zijn echt maatwerk; iedere facilitaire dienst van IBN heeft zijn eigen kenmerken en wensen op het gebied van vervoer. Groenvoorziening, interieurverzorging, recycling service, productie faciliteiten, service verlening, catering, ICT. Elke dienst heeft een op maat gemaakt voertuig om de dagelijkse taken goed en volledig uit te kunnen voeren. De samenwerking met IBN draagt tevens bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, die hoog in het vaandel staat bij de Oostendorp Autogroep.
Omdat Oostendorp Autolease niet merk gebonden is, kan er op ieder willekeurig mobiliteitsvraagstuk een gepaste oplossing geboden worden. Het beste merk voor het beste werk. Juist deze eigenschap heeft gezorgd voor een inmiddels jarenlange relatie met IBN. Hoge mate van begrip voor berijder en sterk aanwezig in het werkgebied van IBN zorgen voor snelle reactie op vervangend vervoer, reparatie, onderhoud en schadeherstel. Alles onder één dak maakt Oostendorp Autolease ontzorgend op het gebied van autolease.
www.oostendorp-autolease.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant