Afbeelding

Jan Smit bij Jaap in Uden

Zakelijk 92 keer gelezen
UDEN- De bekende zanger en presentator Jan Smit komt vrijdag 31 oktober om 17.00 uur voor een signeersessie bij ‘Mode bij Jaap’ aan de Sint Janstraat 31 in Uden.

[image=292269]

Na eerdere muzikale avonturen van Jaap met onder andere Guus Meeuwis en Nick & Simon, is het niemand minder dan Jan Smit die afgelopen augustus het stokje overnam. Dat deze keuze volgens Jaap Verhoof een goede was, bleek al snel. “Met veel enthousiasme omarmde hij het thema JIJ & IK bij Jaap. De gelijknamige titel van zijn nieuwe album en de toegankelijkheid van Jan zelf, gaan hand in hand samen met de vier elementen die het dichtste bij mezelf staan en waarop het concept van mijn winkel is gebaseerd; mode, muziek, gezelligheid en lifestyle. Zonder JIJ & IK blijft er weinig ruimte over voor inspirerende samenwerking of om gezelligheid mee te creëren.” Het is deze gedachtegang die Jan en Jaap bij elkaar bracht en de basis vormde voor deze muzikale traktatie. “Na vele enthousiaste reacties, krijgt deze match een leuk vervolg.”

Korting
Op vrijdag 31 oktober houdt Jaap nog één speciale JIJ & IK bij Jaapdag en bezoekt Jan Smit om 17.00 uur ‘bij Jaap’ in Uden voor een signeersessie. Daarnaast ontvangt iedereen die tegen de speciale dagprijs van 12 euro het album JIJ & IK aanschaft, 5 euro korting per toegangskaart (maximaal 4 kaarten per persoon) van de theatertour ‘Jan Live’ in Eindhoven op 1 december. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk, voor meer informatie bekijk www.bijjaap.com
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant