Afbeelding

Weer Mazzeldagen in winkelcentrum Uden

Centrum 26 keer gelezen
UDEN - Het winkelcentrum van Uden staat vanaf morgen weer vier dagen lang in het teken van voordeel en geluk. De 4 Udense Mazzeldagen komen er weer aan. De circa zestig deelnemende bedrijven hebben dan allerlei supervoordelige Mazzelaanbiedingen, en daarnaast bij iedere besteding van twintig euro een gratis lot, waarmee aantrekkelijke prijzen te winnen zijn.

[image=292242]

Iedere avond wordt door Gerrits & Van Gulick Notarissen in Uden, uit de die dag uitgegeven loten, vier winnende loten getrokken. De vier dagprijzen bestaan uit twee winkelwaardecheques ter waarde van 250 euro per stuk en twee geldprijzen van 250 euro per stuk. De winnende lotnummers worden dagelijks, ongeveer 1,5 uur na winkelsluiting bekend gemaakt op Kliknieuws Uden, op de website van Uden Promotie en de facebookpagina Uden Promotie.
Verder zijn er zaterdag en zondag weer de bekende ballonnenmeisjes die in het centrum ballonnen uitdelen aan de allerjongsten en is er ook nog muziek en vermaak voor jong en oud.
De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de Mazzeldagen raamposter en de blauwe ballonfiguren voor de ingangen. Voor verdere informatie over de Mazzeldagen: www.udenpromotie.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant