Afbeelding

Met ‘Project: SCHEET!’ de boer op

Opmerkelijk 51 keer gelezen
UDEN - In de herfstvakantie presenteert Theaterspoor in De Pul de locatievoorstelling: Project: SCHEET! door de Peergroup. De voorstelling duurt twee uur en wordt twee keer uitgevoerd: om 10.30 en 14.00 uur.

[image=292060]

Een excentrieke professor komt met zijn assistente Kootje vertellen over een groot onheil… De Koe. Maar de nuchtere Kootje nodigt de professor en alle kinderen en ouders uit voor een bezoekje aan de boerderij van haar vader. Problemen zijn er om opgelost te worden en als de koe het probleem vormt, dan moeten we het dier eerst maar eens recht in de ogen kijken. Op naar de boerderij. De kinderen en ouders vertrekken met de professor en zijn assistente in hun mobiele laboratorium naar de boerderij op de Boekelsedijk in Zeeland. Op de boerderij aangekomen gaat iedereen mee de stal in. Lukt het de professor om met de onderzoekers van Project: SCHEET! een oplossing voor het opwarmen van de aarde te vinden, of heeft het oog in oog staan met de koe hele andere ‘warme’ effecten?

Start- en eindlocatie is De Pul, Kapelstraat 13 in Uden. Deelname kost 4 euro en aanmelden kan via 0413247684 en via. Deze voorstelling wordt georganiseerd in het kader van Kunst & Cultuur Carrousel 2014.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant