Afbeelding

UDI'19 oefent tegen OJC Rosmalen

Voetbal 88 keer gelezen
UDEN - UDI'19 likt de wonden na de kansloze nederlaag (3-0) bij TEC. Aangezien de Parkzichters al smadelijk zijn uitgeschakeld in het kader van de districtsbeker kan men genieten van een vrij weekend. Aanstaande dinsdag wordt er aan het wedstrijdritme gewerkt als er wordt geoefend in en tegen OJC Rosmalen. Aanvang zal 20.00 uur zijn.

Qua standenlijst staat UDI'19 er momenteel eigenlijk prima voor. Met een puntje achterstand op koploper DOSKO kan men resultaattechnisch dus spreken van een seizoensstart naar behoren. Niks aan het handje wat dat betreft. Toch was het pijnlijk om te zien hoe de Udenaren in Tiel vooral in de eerste helft van het kastje naar de muur werden getikt. Aanvoerder Randy Hofmeijer geeft dit ook ruiterlijk toe. Hofmeijer: "Ja, we probeerden ze wel vast te zetten maar dat ging niet omdat ze er telkens simpel onderuit wisten te voetballen. Je kun merken dat Gery Vink bij Ajax zit want hij heeft dat spelletje er daar ook goed ingekregen en tevens op geselecteerd. Het zijn bijna allemaal balvaste jongens die je in de dekking kunt aanspelen en ook nog eens makkelijk wegdraaien. Voor we het wisten stonden we met 2-0 achter, hadden niks in te brengen."

[image=285401]

Optisch overwicht
Gek genoeg hadden de gasten daarna nog terug in de wedstrijd kunnen komen. "Er was ondermeer een goede poging van Sam Wassenberg, vliegt die erin dan heb je weer een wedstrijd. Het klinkt namelijk gek maar ondanks dat TEC zo uitstekend speelde voor de pauze heb ik toch het gevoel dat ze ook kwetsbaar kunnen zijn. Tegen OSS'20 kwamen ze bijvoorbeeld erg goed weg en ook tegen AWC bleef het 0-0. Na de pauze kregen we een optisch overwicht omdat ze inzakten maar in feite was de wedstrijd gespeeld." Hoewel TEC dus een verpletterende indruk maakte ziet Hofmeijer dus zeker nog kansen. "Ik denk dat een tegenstander als UDI'19 of een Gemert ze wel goed ligt. Ik denk dat ze meer moeite hebben tegen teams die zich ingraven, of tegenstanders als Dongen die fysiek erg sterk zijn." In ieder geval begint UDI'19 straks weer met een duel tegen DOSKO, een erg mooi affiche natuurlijk. Een wedstrijd om nu al naar uit te kijken.

OJC
OJC Rosmalen pakte afgelopen zondag een puntje bij HFC (1-1). Elk puntje is er één, zo redeneert men op De Groote Wielen nog steeds, ook na de flonkerende competitiestart in de eerste vijf duels. Men zit momenteel te wachten op de uitkomst van het beroep wat is aangetekend tegen de strafeis betreffende de rode kaart van spits Wesley Meeuwsen (8 wedstrijden). Donderdagmiddag had men nog niks gehoord van de KNVB. Aanstaande zondag neemt het team van trainer Dennis Dekkers het in het kader van de 2e ronde van de districtsbeker op tegen Best Vooruit dat thuis speelt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant