Afbeelding

Schaijkenaar slaat agent in gezicht

Politie 7 keer gelezen
UDEN/SCHAIJK - De politie heeft zaterdagavond een 49-jarige man uit Schaijk aangehouden. Hij sloeg kort daarvoor een agent in het gezicht. Mogelijk was de man eerder die avond betrokken bij een ongeval in Uden. Daarbij raakten twee inzittenden van een auto gewond.

[image=290859]

Bij de meldkamer kwam zaterdagavond rond 20.30 uur een melding van een verkeersongeluk op de Belgenlaan in Uden binnen. Ter plaatse troffen de agenten een auto tegen een boom aan in de berm. De bestuurder, een 69-jarige man uit Uden en zijn eveneens 69-jarige echtgenote, raakten beiden gewond. Ze liepen een borstbeenfractuur op en zijn opgenomen in het ziekenhuis. Het echtpaar zou van de weg gedrukt zijn door een ander voertuig dat na de aanrijding doorreed.

Slaan en spugen
De politie stelde een onderzoek in op basis van de gegevens die zij had verzameld en kwam zo bij de woning van de 49-jarige verdachte in Schaijk uit. Daar werd een beschadigde auto aangetroffen die in beslag werd genomen voor verder onderzoek. De verdachte schold de agenten uit, bespuugde één van hen en sloeg een andere agent in zijn gezicht. De man is onder hevig verzet aangehouden en zit vast op het politiebureau.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant