Afbeelding

Zesde seizoen Udense Jazzclub

Muziek 19 keer gelezen
UDEN – De Udense jazzclub begint het nieuwe seizoen op zondag 6 oktober om 16.00 uur met de South Jazz Band uit Tilburg. De gastheren van de Udense Jazzclub zijn zoals altijd: Edo Stouten, Albert Diks en Maarten Bollen. “We zijn nog steeds enthousiast. Want het is erg leuk en inspirerend om mensen zoveel ( muziek) plezier te bereiden. En daarom gaan we door”, zegt Edo Stouten.

[image=162881]

Na zijn pensioen heeft hij samen met z’n twee muziekvrienden de Udense jazzclub in Tante Pietje opgericht. “Elke maand met een R in de naam. Het was van meet af aan een leuke club mensen en we hebben nu honderdzestig betalende leden. Zij komen voor New Orleans Jazz met af en toe een heel bijzonder optreden erbij. De uitdaging is nog steeds om meer jonge mensen binnen te halen.”
Volgens Stouten is de jazzclub heel toegankelijk, de muziek is swingend en vrolijk. Er wordt dan ook veel gedanst. Naast de muziek speelt eten ook een rol op de middagen. Het ‘jazzmenu’ vindt gretig aftrek. De middagen duren tot 19.00 uur. Niet-leden betalen vijf euro entree.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant