Afbeelding

De vingers van Sesamstraat in Markant

Kunst en cultuur 48 keer gelezen
UDEN - Stichting Theaterspoor en Markant zijn een samenwerking aangegaan. Theaterspoor heeft dit seizoen drie voorstellingen geprogrammeerd in Markant Uden. Net als bij de voorstellingen in de wijken, zitten de kinderen en ouders in Markant ook lekker dicht op de voorstelling en is er uiteraard na afloop ook een ‘meet and greet’ met de acteurs.

[image=289953]

De eerste voorstelling van Theaterspoor in Markant Uden op zondag 5 oktober om 14.00 uur van Lejo is uitverkocht. Gelukkig is er een tweede voorstelling geboekt om 16.00 uur en hiervoor zijn nog wel kaarten beschikbaar. Poppenspeler Lejo, bekend van Sesamstraat, tovert met tien vingers allerlei vreemde wezens tevoorschijn vanuit een grote poppenkast. Twee witte balletjes met een stipje zwarte verf veranderen in een heel kinderkoor. Compleet met dirigent, een stoere hond, twee stuntelige tapdansers en een koe met eetproblemen. Je ziet ze allemaal in Hands up!, een vrolijke muzikale voorstelling voor jong en oud.

Meer informatie over de theatervoorstelling Lejo is te vinden op de website van Markant Uden – www.markantuden.nl – of op die van Theaterspoor – www.theaterspoor.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant