Afbeelding

Frans Zegers 40 jaar onderwijzer

Onderwijs 299 keer gelezen
UDEN – Frans Zegers viert woensdag zijn 40-jarige onderwijsjubileum op basisschool De Palster aan Germenzeel in Uden, de school waar hij sinds 1995 werkzaam is. Zegers: "Wat een geluk, wat een geluk, dat ik zolang het mooiste beroep heb mogen uitoefenen.”

[image=210797]

“Ik heb mezelf nooit zorgen hoeven te maken over de gevolgen van werkeloosheid. Vanaf mijn afstuderen kon ik meteen aan de slag; tot op de dag van vandaag. Tijdens mijn werkzame leven - in 1992 – heb ik slechts één keer zes, aangesloten werkdagen, niet kunnen werken vanwege griep. Het onderwijzersvak heb ik gedurende 35 jaar en twee maanden mogen combineren met de werkzaamheden van raadslid en fractievoorzitter van het CDA in Veghel.”
Zegers werkte in het begin op basisschool Sint Paulus en ging daarna naar De Slenk. Vanaf 1 augustus 1995 tot heden werkt hij op basisschool De Palster.
Naast zijn taak in de klas is hij tien jaar lang coördinator van de bovenbouw geweest. Vanaf 1 augustus 2008 was hij bovenschoolse ICT-coördinator van alle dertien scholen van de stichting Kiem Onderwijs en Opvang in Uden en vanaf 1 oktober 2010 ook bovenschoolse techniekcoördinator van alle dertien scholen. Verder maakt hij vanaf 2002 deel uit van de redactie van het personeelsbulletin ‘Tussentijds’ van de stichting Kiem en is hij vanaf 2013 een van de twee hoofdredacteuren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant