Afbeelding

Uje Swingt beloont ‘Vroege Vèèrekes’

Muziek 61 keer gelezen
UDEN - Uden gaat weer volledig los tijdens Uje Swingt op zaterdag 8 november met de Belgische super danceact Lasgo. De online kaartverkoop tegen het sterk gereduceerde ‘Vroege Vèèrekes’ tarief van 11 euro is begonnen. Vanaf maandag 6 oktober geldt het normale tarief van 15 euro.

[image=289767]

Vorig jaar was Uje Swingt snel uitverkocht. Velen moesten worden teleurgesteld. Met deze actie is er behalve de zekerheid van een toegangskaart ook nog eens een groot prijsvoordeel.
“We zijn bijzonder trots om topact Lasgo, dan net teruggekeerd uit de USA, te mogen ontvangen. Lasgo past uitstekend bij de formule van Uje Swingt. En vorig jaar hebben we gezien dat de uitverkochte evenementenzaal van Markant Uden uitermate geschikt is voor een dergelijk evenement. Licht, geluid én sfeer, álles klopte,” aldus een woordvoerder van de Knoerissen. Naast Lasgo treden ook de Riverside Band en Frank Anthony -"Inspired by the King"- op.

Tijdens deze voorverkoop kunnen alleen e-tickets via de Knoerissen site en Markant Uden gekocht worden. Vanaf maandag 6 oktober geldt het normale tarief en kunnen er naast e-tickets ook kaarten gekocht worden bij Shell Bitswijk en Markant Uden. Meer informatie is te vinden op www.knoerissen.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant