Afbeelding

Muzikale rondwandeling met de Eendrachten

Muziek 6 keer gelezen
UDEN - Muzikale vrienden van Muziekvereniging De Eendracht, uit Hörste komen morgen een bezoek brengen aan Uden. Dit keer heeft De Eendracht besloten er een muzikale dag van te maken, waar ook de Udense gemeenschap met volle teugen van kan genieten.

[image=289766]

De beide verenigingen maken een muzikale rondwandeling door het centrum, waar op een aantal plaatsen een miniconcert wordt gegeven.
De rondwandeling begint om 13.00 bij de Klankkelder aan de Nieuwe Markt. Vervolgens vertrekken de verenigingen door het centrum en om ongeveer 13.30 uur zijn ze bij De Eetkamer op het Brabantplein waar het eerste miniconcert gegeven wordt. Om 14.30 uur lopen zij spelend richting Helenastraat, waar zij de jarige buurtvereniging feliciteren. Daarna wandelen de verenigingen muziekmakend naar Huize St. Jan, waar om 15.30 uur ook een miniconcert gegeven wordt in de tuin. Het laatste concert wordt om ongeveer 18.30 uur gegeven bij IJscafé Holland. Natuurlijk zijn al deze plaatsen ook meteen rustplaatsen, waar met dank aan deze ondernemers, iets genuttigd kan worden.
Na het laatste bezoek wordt de muzikale rondwandeling afgesloten met een feestje in de eigen, pas opgeknapte repetitieruimte van De Eendracht.
Mochten mensen na het mee maken van de muzikale wandeling ook muziek willen gaan maken. Aanmelden voor lessen kan via: of ga een keer kijken op maandag of dinsdag tijdens de repetitieavonden
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant