Afbeelding

Truckrun trekt door de regio

Verkeer en vervoer 81 keer gelezen
UDEN – Honderdvijftig vrachtwagens, misschien wel zestig motorrijders en ruim veertig vrijwilligers trekken zondag door de regio tijdens de jaarlijkse Udense Truckrun. Liefst honderdnegentig mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking mogen als bijrijder in de vrachtwagens.

[image=259044]

De vrachtwagens vertrekken na het startsein van burgemeester HenkHellegers om 10.30 uur vanaf Vluchtoord. Ze rijden dan door de dorpen Nistelrode, Heesch, Vinkel, Loosbroek, Heeswijk-Dinther en zo richting Veghel. In Veghel is het pauze bij hoofdsponsor Sligro, waar weer een heerlijke lunch klaar staat.
Vervolgens rijdt het gezelschap via Zijtaart, Keldonk, Erp, Boekel, Venhorst, Odiliapeel en Volkel door naar Uden. De bijrijders toeren en toeteren dan door de mooist versierde straat van Uden, de Van Duerenlaan , die is omgetoverd tot Via Ballonia. Elk jaar staan hier weer heel veel mensen de bijrijders en chauffeurs toe te zwaaien en te juichen. De terugkomst is rond 16.30 uur bij de andere hoofdsponsor Traxx Party- en Kartcentrum op Vluchtoord. Onder het genot van een hapje en drankje kan hier nagepraat worden over de mooie geslaagde dag. De mensen zullen worden vermaakt door een goochelaar en natuurlijk wordt er ook weer volop gedanst. Iedereen is welkom om mee te feesten met DJ Tiago van de DJ Fabriek.

[image=259049]

[image=259043]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant