Afbeelding

Expositie Udense Amateurfotografen f/8

Kunst en cultuur 98 keer gelezen
UDEN - Fotoclub de Udense Amateurfotografen f/8 houdt 27 en 28 september van 14.00 uur tot 17.00 uur haar tweejaarlijkse tentoonstelling. De leden van f8 laten hun beste foto’s zien bij Stichting C aan het Mondriaanplein 16a te Uden.

[image=289760]

Alle foto’s worden analoog (geprint) vertoond en op een door de leden zelf gekozen manier gepresenteerd. Het thema van de tentoonstelling is Wat beweegt je, maar ook foto’s uit andere genres komen ruimschoots voor het voetlicht.

Brugklassers
De Stichting C maakt van de gelegenheid gebruik, om in de periode van 29 september tot 16 oktober ongeveer 800 brugklassers te laten kennismaken met de fotografie. Zij doet dat onder hetzelfde thema als f8: Wat beweegt je. De scholieren krijgen opdracht om met hun mobieltje of digitale camera een foto te maken en daarin te laten blijken wat hun bewogen heeft die foto te maken of om het begrip beweging in de foto vast te leggen. De klassen, zo’n 20 stuks, kiezen de drie foto’s uit, die het beste aan het thema voldoen. Deze 60 foto’s komen op een bijzondere manier op de tentoonstelling te hangen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant