Afbeelding

Grappige foto in ruil voor kaartjes FestyLand

Opmerkelijk 82 keer gelezen
VOLKEL - Het Udens Weekblad mag vijf keer twee weekendkaarten voor FestyLand weggeven aan lezers en doet dat graag aan degene die de leukste, de mooiste, de grappigste of de vrolijkste foto heeft die gemaakt is tijdens een van de voorgaande edities van FestyLand. De foto die de grootste glimlach tovert op de snoeten van de redactie wint bovendien een camping-ticket!

[image=259978]

De zevende editie van FestyLand op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober vindt plaats op recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Kensington, La Pegatina, Otto Knows, Yellow Claw, Typhoon & Band, De Staat, Jett Rebel en veel meer artiesten zijn te zien in het supertentenkamp dat voor het eerst aan de oevers van het Hemelrijk gehouden wordt.

Stuur je FestyFoto van jouw naar Vergeet natuurlijk niet erbij te vertellen wat en wie er opstaan en wat er aan de hand was. De mooiste inzendingen worden geplaatst in het Udens Weekblad.

De eerste winnaar is inmiddels bekend. Guulke van der Locht stuurde onderstaande foto in van haar FestyLand-moment: “Je kent het wel, feestje in het eigen dorp, eigen vrienden en familie om je heen om een biertje mee te drinken! Kei gezellig dus! Zo kwamen m'n zus en ik ons moederke tegen op de toilet, tja wat doe je dan?! Een familiefoto maken, even gekken net als altijd! Laten we ‘t zo zeggen; ons moederke zal trots op ons zijn. En wij op haar!”

[image=289752]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant