Afbeelding

Trouw in Stijl Fair in Kruisherenkapel

Zakelijk 48 keer gelezen
UDEN - Trouwplannen? De deelnemers van de Trouw in Stijl Fair op 12 oktober in de Kruisherenkapel in Uden vertellen over mogelijkheden en trends. Deze keer gaat het over service op niveau.

[image=289734]

Vertrouwen is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding en verzorging van de bruiloft en alles wat daarbij komt kijken. Je geeft nogal wat uit handen en bent op zoek naar persoonlijke aandacht. Dat begint al bij de huwelijksvoltrekking. Vaak is dit onderdeel iets dat bruidsparen ‘ondergaan’. "Maar hoe leuk is het dat eigenlijk veel meer mag dan dat iedereen voor mogelijk houdt", aldus Wilma Evers en Nynke Stein, twee Buitengewoon Ambtenaren. "Jullie persoonlijkheid laten doorklinken en er echt iets unieks van maken, het hoeft echt niet standaard te zijn!"

Huwelijksreis
Het aandragen van ideeën door specialisten, dat is ook iets dat zeker geldt voor de huwelijksreis. Reisdeskundigen Barbara van Heumen en Antoinette van Kooten (Personal Touch Travel) hebben talloze plekken bezocht en praten dus vanuit eigen ervaring. "Alles draait om beleving, samen genieten van de omgeving waar je je goed voelt, of het nu in New York is of op safari in Kenia. Het moet een onvergetelijk moment zijn, waar je nog lang van nageniet." Nagenieten doe je ook van de fotoreportage. "Wij verzorgen trouwreportages op maat, à la carte' zoals je wilt. Onze fotografie is meerdere malen beloond met diverse Bruidsfotoawards en nominaties", vertellen Danny en Henry van Janssen Fotografie. Cinematograaf John Links volgt de nieuwste trends op het gebied van beeld en geluid en zorgt met zijn bedrijf Videolinks voor een film die in menig bioscoop niet zou misstaan. "Het gaat om het vangen van het moment van de lach en de traan van ontroering. Met zijn tweeën of de hele familie nagenieten en het huwelijk opnieuw voelen."

Weddingplanner
In ons drukke leven is het dé oplossing om sommige zaken uit handen te geven, terwijl je geen moment de controle verliest; de weddingplanner. Marieke Latijnhouwers van Gestrikt!, behandelt alle zaken met satijnen handschoenen. "Wanneer ik het vertrouwen krijg van een aankomend bruidspaar, zie ik dat als een eer. Ik maak hun bruiloft tot iets wat alleen van hen is. Gebaseerd op hun karakters, ideeën en wensen. Het bruidspaar heeft de regie en ik neem de slapeloze nachten voor mijn rekening."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant