Afbeelding

Stellingencafé op Woonbeurs Uden Veghel

Wonen 48 keer gelezen
VEGHEL – In De Blauwe Kei vindt zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur de Woonbeurs Uden Veghel plaats. Aansluitend openen voor de eerste keer de deuren van het Stellingencafé. In een informele sfeer worden bezoekers samengebracht met deskundigen en besluitvormers op het gebied van woningfinanciering, notariaat, woningbeleid en -bouw.

[image=223832]

In het café wordt aan de wethouders Jan Goijaarts (Veghel) en René Peerenboom (Uden), financieel adviseur Martijn de Roo, notaris Ronald Gerrits, Area-directeur Jan van Vucht en bouwondernemer Stefan van de Ven een aantal stellingen voorgelegd. Hierbij krijgen de aanwezigen de gelegenheid om te reageren en door te vragen. ‘Huren is weggegooid geld!’, ‘Je krijgt tegenwoordig toch geen hypotheek van de bank’, ‘Nieuwbouw is te duur’ en ‘Iedere notaris doet hetzelfde’ zijn enkele van de stellingen die door discussieleider Philip van den Brand, hoofdredacteur van De Winter media groep, aan de forumleden worden voorgelegd.
Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren én om mee te praten. Er is ook gelegenheid om zelf een onderwerp met de professionals aan te snijden. Wie liever anoniem een stelling inbrengt kan dat tijdens de beurs doen door een formulier in te vullen en dit in de speciale bus te stoppen.

Kijk voor meer informatie op www.woonbeursudenveghel.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant