Afbeelding

Lekker sfeertje Late Summer Jazz in Markant

Muziek 40 keer gelezen
UDEN - De eerste avond van het Late Summer Jazz festival is een feit. Heerlijke muziek gecombineerd met gezellige gesprekken, lekkere hapjes en drankjes. Een prima sfeertje. En wat leuk is, vandaag is er nog een kans om van zo'n avond te genieten in Markant Uden.

[image=288853]

Op vier verschillende podia, met ieder een eigen sfeer is er voor iedereen wel wat. En ondertussen is er volop ruimte om lekker te eten, te drinken en te kletsen. Precies zoals de organisatie het voor ogen had. En het weer werkt ook nog mee. Een Late Summer Jazz avond dus. Met keuze uit de klassieke theaterzaal, de evenementenzaal, de lounge en het Jazzcafé. Vanavond waren er en Cabo Cuba Jazz, Cool's Quest Lounge & Dance, New York Round Midnight, Marcel Schimscheimer, Tribute to Miles Davis, Tribute to Ray Charles, Michiel Borstlap, Agnes Gosling, Ilja Reingoud, Juraj Stanik. Teveel op te noemen eigenlijk dus. Voor de een mocht het wel wat drukker zijn. de ander vond het juist prima dat het rustig was. "Dan kun je tenminste echt genieten, alles horen en ook nog ruimte om een beetje te dansen", zegt een bezoeker. En ook al is het programma nationaal en internationaal, voor veel Udenaren leek het ook op een reünie. Zeker voor degenen die voor Schimscheimer kwamen. Hij woonde immers jaren in Uden en veel oude bekenden zochten hem op. Terecht, een geweldige muzikant.
Voor de mensen die zaterdagavond nog niet precies weten wat ze willen gaan doen. In Markant zijn dan te zien en te horen: Soulsnatchers, Ashtraynutz, Jazz Orchestra Concertgebouw, Cor Bakker & Mike Bodé, B-Movie Orchestra, Tribute to Stevie Wonder, Azymuth & Jazzinvaders, New Cool Colective, Birdie Seven, Randal Corsen, Esther Hart, Gost, King & I en meer. Zomaar, allemaal onder een dak, wat wil je nog meer.

[image=288854]

www.latesummerjazz.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant