Afbeelding

JaM with Friends in Skybar

Muziek 14 keer gelezen
UDEN - JaM with Friends verzorgt op zaterdag 20 september vanaf 20.30 uur een muzikale avond in de Skybar op de 5e etage bij Van der Valk Hotel Uden – Veghel. De bar wordt deze avond overgenomen door topartiesten van onder meer the Voice of Holland en Popstars.

[image=288764]

Van der Valk hotel Uden - Veghel verzorgt elke derde zaterdag van de maand in samenwerking met de twee broers Justian en Marvin Kneefel, een veelbelovende avond met Soul, Jazz, R&B en Pop muziek. Marvin Kneefel, bekend van The Voice of Holland is een groot muzikaal talent dat samen met zijn broer Justian Kneefel als onderdeel van de 4 - koppige band het publiek weet te boeien. Een bijzondere locatie op hoogte geeft hieraan een extra dimensie.
Elke maand zullen gastartiesten de avond mee opluisteren, waarbij de allereerste “try-out sessie” zal plaatsvinden op zaterdag 20 september om 20:30 uur.
Wiep Laurenssen ook bekend van The Voice of Holland is deze avond als gastzangeres aanwezig onder begeleiding van ‘JaM with Friends. De entree is gratis.

[image=288765]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant