Afbeelding

Oktoberfest op de Markt in Uden

Centrum 194 keer gelezen
UDEN - Het bekende Oktoberfest waait vanuit München over naar Uden. Op zaterdag 25 oktober barst om 20.00 uur het bierfeest los op de Markt in Uden. Warenhuis Coppens in Volkel heeft speciaal voor de mensen met een kaartje voor Oktoberfest Uden een aanbieding: wie zijn kaartje toont in de winkel krijgt tien procent korting op zijn Tiroleroutfit.

[image=288690]

Volgens de organisatie van het evenement is het erg belangrijk dat het Oktoberfest in Uden lijkt op de versie in München. “Daarom hebben we alles uit de kast getrokken: de juiste aankleding, tent met biertafels, locatie, muziek en de dresscode Tiroler”, zegt Roel Kessels, een van de initiatiefnemers. Omdat de tent goed afgesloten gebouwd wordt en er meer dan voldoende beveiliging aanwezig is mag er met glaswerk gewerkt worden. “Dit zorgt voor een ultieme Oktoberfest-ervaring, want we mogen echte pullen schenken.”

Kaartjes zijn te koop bij restaurant Señor PP, restaurant Sam's Steaks And More (beide aan de Kerstraat recht tegen over de kerk), Tabaksspeciaalzaak Rokado (Mondriaanplein, Uden) en online via Facebook.com/OktoberfestUden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant