Afbeelding

Titel Udense Musical: ‘Wij komen tezamen?’

Kunst en cultuur 73 keer gelezen
UDEN – Naarmate de langverwachte datum dichterbij komt, nemen ook de vragen en geruchten over de inhoud toe. Maar het plot van de vijfde editie van de Udense Musical is nog steeds een streng bewaard geheim. Al wil regisseur Bart Stultiens best een tipje van de sluier oplichten…

[image=287476]

De titel van de lustrumeditie wordt ‘Wij komen tezamen?’ “Centraal in het stuk staat de vraag of onze mooie gemeente klaar is voor de toekomst”, vertelt Stultiens. “Een behoorlijk prangende vraag, die veel Udenaren bezighoudt. En andersom: is de toekomst ook klaar voor Uden? Blijven we gemoedelijk Ujes of worden we hoteldebotel gemaakt door alle nieuwe ontwikkelingen die op ons afkomen?”
In de musicaluitvoering wordt antwoord gegeven op die vragen en zien de theaterbezoekers of we er als ‘Ujenaren’ in slagen om met beide beentjes op de grond te blijven. Stultiens: “Houden we het gemoedelijk met een zachte G of groeien we groter met een harde G? Blijft het ‘Hier HoUden we van’ of gaan we langzaam maar zeker steeds meer in de richting van ‘Hier hielden we van’? Vragen genoeg. Maar gelukkig komen er ook antwoorden!”

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels volop aan de gang en de organisatie hoopt, op louter uitverkochte zalen (wat bij de vier eerdere edities het geval was). Een groot deel van de kaarten is inmiddels verkocht, dus als u wilt weten waar de volledige voorstelling over gaat, is het verstandig om niet te lang te wachten. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op 15, 18, 19, 22 en 25 november. Kaarten (à € 24,50, inclusief drankje en garderobe) zijn te bestellen via de website van Markant: www.markantuden.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant