Afbeelding

Inschrijven voor de Ujese Kwis

Kunst en cultuur 20 keer gelezen
UDEN - Het bestuur van de Ujese Kwis is al weer een tijdje bezig met de voorbereidingen van de tweede editie. De teams die dit jaar mee willen doen, kunnen zich vanaf 1 september inschrijven. De Ujese Kwis wordt zaterdag 27 december gehouden.

[image=287208]

Er zijn een aantal zaken veranderd ten opzichte van het vorig jaar. De grootste verandering is de verhuizing naar Markant. Daar wordt de geheime opdracht gemaakt en worden de papieren ingeleverd. Vanzelfsprekend zal de Kwis zelf net als vorig jaar uitgevoerd moeten worden op een locatie die de teams zelf gekozen hebben.
De teams moeten zelf zorgen voor een goede voorbereiding. Dus denk goed na over de samenstelling van het team. Zorg voor voldoende kennis in huis of dat je die in huis kunt halen. Denk aan hulplijnen, internet, ervaring. Het zal dit jaar ook op creativiteit aan komen. Ook dit jaar is er weer een geheime opdracht die dit jaar dus in Markant uitgevoerd wordt. Het wordt spectaculair.
Nog een verandering ten opzichte van vorig jaar is dat de teams op het eind van de avond uitgenodigd worden om met zijn allen naar Markant te komen. Ten eerste om gezellig met andere teams aan te horen wat hun bevindingen waren. Maar er is ook voor één team een hele speciale verassing. Wat dat is, blijft nog even geheim. De feestavond met daaraan gekoppeld de prijsuitreiking is op zaterdag 17 januari 2015, ook in markant. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan via www.ujesekwis.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant