Afbeelding

Filmhuis De Pul opent met Tracks

Kunst en cultuur 14 keer gelezen
UDEN – Het nieuwe seizoen van Filmhuis De Pul wordt donderdag 28 augustus om 20.00 uur geopend met de vertoning van de film Tracks. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de jonge Australische Robyn Davidson die van Alice Springs naar de Indiase Oceaan liep. Filmliefhebbers kunnen door middel van het aanschaffen van een Filmpas profiteren van kortingen en leuke acties door het jaar heen.

[image=287103]

In de film Tracks trekt Robyn in de zeventiger jaren in het gezelschap van haar hond en vier kamelen solo door de Australische outback. Als ze aan deze bijzondere reis begint, wordt ze bekend als de Camel Lady en al snel wordt ze een van de meest fascinerende reizigers van haar tijd. De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. De entree is 8,50 euro inclusief pauzedrankje.

Filmhuis
Het Filmhuis van De Pul staat bekend vanwege de ouderwetse gezelligheid, gastvrijheid en de aandacht voor de niet-alledaagse films voor mensen die zich graag laten verrassen en inspireren. Een vast team van vrijwillige medewerkers maakt zich sterk voor een divers en waardevol filmaanbod in Uden. Filmhuis De Pul vertoont zo’n 40 titels per jaar. De koffie staat klaar en na de film staat er altijd een lekker hapje of nootjes op tafel.

Wie voor €25,- een Filmpas aanschaft, steunt Filmhuis De Pul, krijgt de flyer met het maandprogramma thuisgestuurd en kan met korting naar elke film inclusief een gratis consumptie. Daarnaast zijn er door het jaar heen acties die exclusief voor Filmpashouders gelden. Filmhuis De Pul is gevestigd op Kapelstraat 13 in Uden. Voor meer informatie en reservering: www.filmpul.com
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant