Afbeelding

'Afsluiting Industrielaan nogal rigoreus'

Verkeer en vervoer 61 keer gelezen
UDEN - “Jullie gaan nogal rigoureus om met de afsluiting Industrielaan en de Hoevenseweg” zo meldt SP-raadslid Wim Somers aan de gemeente Uden.”Het gaat zover dat mensen om moeten rijden, dwars door Uden om in hun eigen wijk te komen.”

[image=286968]

“Kan dit niet praktischer opgelost worden door de afsluiting tot het direct uitfrezen van de het wegdek zodanig te verplaatsen dat de Hoevenseweg bereikbaar is?”, zo vraagt Wim Somers zich af. “Dan is namelijk het tankstation ook bereikbaar. Deze ondervindt toch wel heel veel inkomstenverlies bij deze afsluiting.”

Antwoord
“De kruising Hoevenseweg wordt samen met de Industrielaan aangepakt, vandaar dat deze binnen de afsluiting valt”, zo antwoordt Ton Franken, werkvoorbereider Civiele Techniek van de gemeente Uden. “Volgens planning was de aannemer dinsdag begonnen met de werkzaamheden, dat is nu woensdag geworden, door wat voorbereidingsproblemen van de aannemer. Hierdoor heeft de afzetting een dag langer gestaan zonder dat hier werkzaamheden werden uitgevoerd. Dit heeft natuurlijk voor extra frustratie gezorgd, dat vind ik ook heel erg spijtig maar dat kon even niet anders. De aannemer gaat zijn best doen om de kruising Hoevenseweg snel te maken en weer open te stellen voor verkeer. Met Shell is goed contact en daar lopen we regelmatig binnen om elkaar op de hoogte te houden. In de omleiding zitten wat onvolkomenheden, deze zijn kenbaar gemaakt aan de aannemer en zullen opgelost worden.”

[image=286967]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant