Afbeelding

BoeCult: het aftellen is begonnen

Muziek 12 keer gelezen
BOEKEL – BoeCult gaat 31 augustus weer van start in het centrum van Boekel. Bijzonder aan het muzikale programma is dat het Boekelse Kwartierke het programma opent en de Boekelse coverband Strax Boecult afsluit. Er is muziek voor zowel jong en oud met namen als Nielson, BZB, 2 Brothers on the 4th Floor en Boom Shakalak.

[image=254574]

Voorafgaand aan BoeCult is op zaterdag 30 augustus aandacht voor lokaal dj talent. Tijdens de Local DJ’s staan verschillende dj’s achter de draaitafel en kan iedereen vanaf zestien jaar genieten van dancemuziek. In Nia Domo gaan dezelfde dj’s in samewerking met Backstage een feestje bouwen voor iedereen die nog geen zestien jaar is.
Naast dit muzikale geweld is er ook dit weer aandacht voor straattheater met vele acts in het park. Zo loopt er een geheimzinnig vrouwtje rond met een reusachtige pauw en is het mogelijk een sixties kapsel aan te laten meten bij de zingende kapsters. Verder is de kunstmarkt ook dit jaar weer te bezoeken. Bezoekers kunnen hier schilderijen, standbeelden en zelfgemaakte sieraden bewonderen.

Kijk voor meer informatie op www.boecult.nl of houd de Facebookpagina in de gaten.

[image=148515][image=222733]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant