Afbeelding

Vakantiejaarmarkt: Dagje uit in hartje Mill

Kunst en cultuur 41 keer gelezen
MILL – Het is vakantietijd en dus tijd voor de Vakantiejaarmarkt in Mill. Morgen, woensdag 30 juli, is het weer zover. Een uitgelezen kans om met de familie een dagje te vertoeven in het bruisend hart van Mill.

[image=285332]

Op een parcours van zo’n twee kilometer staan ruim 400 marktkramen opgesteld, waar een ruime keuze aan kleding en huishoudelijke spullen wordt aangeboden. Natuurlijk zijn er ook kramen waar smakelijke hapjes zijn te krijgen. Verder zijn er leuke attracties voor groot en klein, evenals gezellige terrasjes en uiteraard her en der muziek en entertainment.
De Millse Vakantiejaarmarkt, een initiatief van Stichting Activiteiten Mill (SAM) en voetbalvereniging Juliana, prijkt al voor de 31ste keer op de agenda. Het evenement bleek vanaf het eerste jaar een echte publiekstrekker. Ook dit jaar rekent de organisatie er weer op dat duizenden bezoekers langs de kramen en stands zullen schuifelen en de terrassen bevolken.
Voor mensen die moeilijk ter been zijn of niet kunnen komen zendt de Lokale Omroep Mill (LOM) de hele dag sfeerbeelden uit vanaf het parcours. Deze zijn via Ziggo digitaal op kanaal 45 te zien in het hele Land van Cuijk, Landerd, Uden en Veghel.
De Vakantiejaarmarkt is op woensdag 30 juli van 10.00 tot 18.00 uur in het centrum van Mill. De toegang en het parkeren zijn gratis. Voor meer informatie kijk op de website www.Vakantiejaarmarkt.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant