Afbeelding

Spontaan feestje is spontaan succes

Muziek 15 keer gelezen
UDEN – Het spontane Pink Fridayfeestje dat Bart de Bruijn en Toine van Deursen, ook wel bekend als dj T-one, gisteren in twee dagen tijd neerzetten op een podium bij Markant, leverde ongelooflijk veel blije feestgangers op.

[image=285291]

Weinig pink, dat wel, maar wel feestgangers uit de hele regio. Toine van Deursen is dolenthousiast en meldt alvast dat dit feest in de herhaling gaat. Samen met Markant en medewerker Bart de Bruijn wordt dit idee uitgebouwd.
“Want we hoorden gisteravond vaak dat hier nou juist behoefte aan is in Uden”, zegt Van Deursen. “Het is een spontaan succes geworden met zeker 500 man voor het podium. Tot aan de kermis stond het terras bomvol vrolijke blije feestgangers. De sfeer was hilarisch.
De beats van mij en dj Freak-B bracht werkelijk alle mensen samen. Ze kwamen uit allerlei hoeken. Ouderen waren er. En zelfs kinderen mochten opblijven blijkbaar. De bezoekers gingen uit hun dak tot de laatste minuut. We hadden er wel vertrouwen in dat het een gezellig feest zou worden, maar dit hadden we niet durven dromen. Alleen maar complimenten en super leuke reacties van de bezoekers. Dit zegt over wat muziek kan doen. Alle mensen bij elkaar brengen.”

[image=285292]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant