Afbeelding

Overeenkomst bouwplan Volkel-West II

Wonen 121 keer gelezen
VOLKEL - De gemeente Uden heeft vandaag met T&W Bouw en Leenders Architecten & Ingenieurs een intentieovereenkomst gesloten om samen het plan Volkel-West II te ontwikkelen en te realiseren. Er is grote belangstelling voor dit plan. Volkel-West, een nieuwe en aantrekkelijke wijk van 59 woningen, krijgt hiermee een uitbreiding van 20 woningen.

[image=283613]

T&W Bouw is gevestigd vlakbij woongebied Volkel-West. Het was daarom niet vreemd dat Theo van den Elzen van T&W Bouw de afgelopen tijd regelmatig werd aangesproken met de vraag wanneer woningbouw in Volkel-West II is gepland. Hij heeft samen met Leenders een flexibel concept bedacht dat voor de specifieke vraag uit Volkel is afgestemd met Henk Derks van Derks Makelaardij.
Inmiddels heeft zich een flink aantal gegadigden gemeld om woningen naar individuele wensen te realiseren in Volkel West II. Er kunnen 20 woningen gebouwd worden, alle woningtypen zijn denkbaar. Naast woningen komt er ook een groenzone. Het gebied zal direct aansluiten op het al gebouwde Volkel-West I.
De gemeente wil voor Volkel-West II een vrij globaal bestemmingsplan gaan opstellen dat naar verwachting in het najaar ter inzage zal liggen. De benodigde onderzoeken ter voorbereiding zijn inmiddels gestart.

Voor meer informatie over de bouw van een woning in Volkel-West II neem contact op met T&W Bouw in Volkel: of 0413 272149.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant