Afbeelding

Oproep door PVTD voor meer mensen

Politiek 22 keer gelezen
UDEN – Willy Hoskens doet een poging om meer mensen bij de politieke Partij Voor Transparante Democratie (PVTD) te krijgen. Daarmee wil hij de draagkracht vergroten en kijken of er een serieus bestaansrecht is in Uden voor een nieuwe politieke partij.

[image=264376]

Vorig jaar in oktober is Hoskens, begonnen met deze politieke partij. Na het plaatsen van een oproep had hij al snel een bestuur en kandidaten op de lijst van de PVTD. Hoskens: “Ondanks het enthousiasme en de inzet van alle mensen binnen de partij en de sympathisanten, was de aanloop naar de verkiezingen helaas te kort om een zetel in de Udense raad te halen. Toch heeft het aantal stemmen dat we gehaald hebben ons de moed gegeven om door te gaan. We willen de PVTD de komende jaren laten groeien door mensen enthousiast te krijgen om bij ons in het bestuur te komen of door gewoon lid worden en door mee te denken binnen ons partijprogramma. We zijn tijdens de campagne voorafgaande aan de verkiezingen in maart genoeg mensen tegen gekomen met goede en eigen ideeën.”
Aanmelden via www.pvtd.nl of bel 06-53342940. Op de website van de PVTD staan de huidige bestuursleden en het programma. “Iedereen is welkom van 16 tot 80+, maar vooral jongeren en mensen uit Volkel enof Odiliapeel ontbreken op dit moment in ons bestuur,” aldus Hoskens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant