Afbeelding

Derde klassers sluiten af met PulPop

Muziek 43 keer gelezen
UDEN – Het was woensdagmiddag een muzikale drukte van jewelste in De Pul. Alle derdejaars HAVO/VWO leerlingen van het Udens College waren aanwezig om het vak muziek professioneel af te sluiten. Dit gebeurde door middel van een presentatie op het podium van De Pul.

[image=283278]

Muziekdocenten Will, Gon, Pie en Anke hebben samen met de leerlingen het hele jaar tijdens de muzieklessen toegewerkt naar deze presentatie. Docent Gon: “Van elke klas mogen uiteindelijk de twee beste bands, met een totaal van twintig bands, vandaag optreden voor de rest van de leerlingen. De nummerkeuze is helemaal zelf door de bands beslist”. De overige leerlingen kregen woensdag een workshop beatbox in de foyer of slagwerk in het Pulcafé. Ook zij vertoonden hun kunsten op het podium aan de rest van de leerlingen.
“Wij vinden het als school erg belangrijk dat leerlingen muzikaal en cultureel onderwijs krijgen. Het is een goede motivatie en trigger om bijvoorbeeld zelf actief te gaan musiceren. Veel leerlingen kiezen bij ons dan ook muziek als eindexamenvak en daar zijn we best een beetje trots op!”, aldus muziekleraar Pie.

[image=283277][image=283276]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant