FestyLand verhuist naar Hemelrijk

Muziek 59 keer gelezen
VOLKEL - Na zes mooie jaren op Landgoed Hendrickx, gaat FestyLand verhuizen naar recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Het terrein, grenzend aan het water, biedt een scala aan mooie mogelijkheden. Tegelijkertijd met deze verhuizing wordt het vernieuwde concept gelanceerd, waarbij de sfeer en beleving van het oude vertrouwde FestyLand zeker gegarandeerd blijven, zo verzekert de organisatie. De eerste band voor de afsluiter van het festivalseizoen is inmiddels bevestigd: Kensington. Zondag 12 oktober wordt een nieuw creatief festival met een andere naam.

[image=259978]

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober herrijst er aan recreatiepark Hemelrijk, grenzend aan de recreatieplas, een prachtig Festydorp en presenteert het festival veel moois aan pop, rock, dance, sfeer en beleving. Kensington komt dit jaar met een nieuw album. En dat de band razend populair is, blijkt wel uit het feit dat de gehele clubtour in november en december nu al is uitverkocht.

Zondag
De zondag krijgt een bijzondere schwung: er zal in diverse tenten van alles te beleven zijn. De exacte invulling en de naam van dit nieuwe festival blijft nog even een verrassing. Deze Surprise Sunday is toegankelijk voor alle leeftijden.

Early Bird-voorverkoop
Vrijdag 4 juli om 11.00 uur start de Early Bird voorverkoop via www.festyland.nl. De eerste 3.000 combi-tickets en 2-dagen tickets kunnen met €5,- korting worden aangeschaft. Campingtickets gaan ook meteen in de verkoop, losse dagtickets zijn later verkrijgbaar.
De Early Bird ticketprijzen exclusief fee: 2-dagen ticket FestyLand (vrijdag en zaterdag) €38,- (in plaats van €43,-); Combi-ticket (2-dagen ticket FestyLand + ‘Surprise Sunday’) €43,- (in plaats van €48,-), Campingticket €18,-.

18 jaar
Tijdens FestyLand op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar. Het nieuwe festival op zondag daarentegen kent geen leeftijdsgrens. Vorig jaar mocht de organisatie maar liefst 32.000 festivalgangers binnen de festivalpoorten verwelkomen. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2013. Blijf op de hoogte via de FestyLand website en Social Media (Facebook, Twitter, Youtube)

[image=283254]

[image=283269]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant