Afbeelding

‘Wie is de mol’ in Uden

Opmerkelijk 77 keer gelezen
UDEN – Een waar ‘Wie is de mol’ vindt in de week van 30 juni tot en met 4 juli plaats in Uden.
Tien enthousiaste scholieren uit Uden gaan vier dagen lang in en om Uden allerlei opdrachten uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen voor in de pot.


[image=282807]

“Negen kandidaten zijn gebaat bij het zo goed mogelijk uitvoeren van verschillende opdrachten”, vertel Perry Ceelen. “Van spectaculaire races tegen de klok tot knetterende breinkrakers, de opdrachten zijn voor ieder wat wils.”
Maar één van de kandidaten (de mol) zal proberen op slinkse wijze zoveel mogelijk opdrachten te laten mislukken, zodat het bedrag in de pot niet al te hoog wordt. “De mol moet alleen wel altijd op zijn hoede zijn. iedere actie van elke speler is verdacht, maar wanneer de mol wordt ontdekt, is het spel uit.”
Enthousiasme overheerst onder de kandidaten, weet Perry. “Alle deelnemers kijken erg uit naar de komende editie van ‘Wie is de mol:Uden’. Voor de organisatie is het natuurlijk in spanning afwachten of de plannen die zijn gemaakt ook daadwerkelijk uitkomen, maar wat vast staat, is dat het een hele intensieve en spannende week gaat worden! Wanneer u een stel scholieren in Uden en omgeving ziet rondlopen of u aanspreken met een vraag of codewoord, raak dan niet in paniek, u bent plotseling onderdeel geworden!”
De deelnemers zijn te herkennen aan een speciale ‘Wie is de mol-deelnemerskaart’.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant