Afbeelding

Pendeldiensten tijdens 24 uur Uden

Verkeer en vervoer 85 keer gelezen
UDEN – Wat is er veel te doen tijdens 24 uur Uden. Bezoekers kunnen aan de puzzel met het programma dat overzichtelijk is gemaakt op de website en in de krant die woensdag huis aan huis is verspreid bij het Udens Weekblad. Met ‘Lijn 24’is het mogelijk om door Uden te reizen. Speciaal voor 24 uur Uden rijden er vandaag van 19:00 uur tot 02:00 uur en morgen van 's ochtends 10:00 uur tot 's avonds 02:00 uur pendelbussen.

[image=282521]

Om te weten waar in Uden, Volkel en Odiliapeel activiteiten zijn is er een plattegrond. Via de pagina Bereikbaarheid op de site is alles te lezen over vervoer, parkeren en de inzet van de pendelbussen.
Speciaal voor 24 uur Uden is de Losplaats aangewezen als gratis parkeerplaats. Daarnaast zijn er enkele extra parkeerplaatsen ingericht: bij Fitland Hotel De Vrije Teugel en Wiltec. Ook daar is het gratis parkeren. Vanaf die twee plekken rijden de pendelbussen langs de activiteiten. Losplaats is altijd open, Fitland Hotel De Vrije Teugel vrijdag van 19.00 uur tot 03.00 uur, zaterdag 10.00 uur tot 03.00 uur. En Wiltec is zaterdag van 10:00 uur tot 03:00 uur geopend. Op deze parkeerplaatsen is dus een bushalte lijn 24 aanwezig.

Opstapplaatsen
Voor maar 3 euro per persoon worden mensen onbeperkt naar de diverse activiteiten in Uden, Volkel en Odiliapeel gebracht. Je mag zo vaak in- en uitstappen als je wil. Gezinnen (2 volwassenen en maximaal 4 kinderen), rijden mee voor slechts 10 euro.
De bus stopt minimaal één keer per half uur bij de opstapplaatsen. Vrijdag van 19.00 uur tot 02.00 uur rijdt de bus tussen De Vrije Teugel, het busstation in het centrum, bushalte Kastanjeweg aan de Nieuwe Markt en bushalte Wilhelminastraat.
Zaterdag van 10.00 uur tot 02.00 uur rijden de bussen tussen De Vrije Teugel, De Klarinetstraat (MuzeRijk), busstation, Kastanjeweg, Wilhelminastraat, Violierstraat, Volkelseweg (Sportpark), parkeerplaats Wiltec, extra bushalte Zeelandsedijk bij De Brabantse Hoeve), Zeelandsedijk (Dierenpark Zie-Zoo) en het centrum van Odiliapeel waar het kermis is.

Kiezen
Tijdens 24 uur Uden is er doorlopend van álles te beleven, door heel Uden heen. Kijk op 24uuruden.nl en stel een programma samen. Kies uit activiteiten ’s nachts, overdag en ’s avonds, voor kinderen en volwassenen, in het centrum en daarbuiten, in alle stilte en met muziek. Alles doen is vrijwel onmogelijk. http://www.24uuruden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant