Afbeelding

Real Life Cluedo in De Pul

Opmerkelijk 39 keer gelezen
UDEN - Ieder spelletjesfanaat heeft natuurlijk een doos van Cluedo in zijn kast staan. Op zaterdag 7 juni pakt De Pul het echter grootser aan; het hele gebouw van De Pul is het speelveld en heeft hulp nodig om de dader te zoeken van de moord op Nederlands bekendste gitarist Dirk Delisse van The 101’s.

[image=279794]

Op vrijdag 6 juni speelde The 101's een reünieconcert in poppodium de Pul. Het poppodium, gevestigd aan de Kapelstraat, biedt vaker een podium voor dergelijke grote namen. Het concert van The 101's leek een groot succes. Voor het eerst sinds een jaar speelde de band weer in de originele samenstelling. Ze brachten verschillende hits waaronder Chances en Still Distant ten gehore voor een uitverkochte zaal.
Niet de hele avond bleek een succes, want iets na middernacht ging het mis. Na het succesvolle optreden wordt gitarist Dirk Delisse dood gevonden in de berging. Van de dader ontbreekt elk spoor. De politie kon omtrent het onderzoek nog niet veel loslaten. De band en crew denken er meer van te weten, allen weten ze een mogelijke dader aan te wijzen.
De vriendin van Dirk Delisse kan het niet meer aan. Lisa: 'De politie kan vrijwel niets vinden en komt daardoor niet verder met het onderzoek. De band- en crewleden laten niets los, het enige wat ze op dit moment kunnen is naar een andere wijzen.' Lisa is het zat, ze wil graag nu weten wie de dader is. 'Ik hoop dat er mensen zijn die de politie kan helpen met het onderzoek. Iedereen die denkt te kunnen helpen is het aan de rockstroming verplicht om te komen helpen met het zoeken naar de dader' aldus Lisa.
De politie stelt Poppodium de Pul op 7 juni om 21:00 open voor het publiek om te helpen met het onderzoek. Ze hopen hierdoor verder te komen met het onderzoek, de politie is op zoek naar het moordwapen, de dader en het motief. Ze vragen een bijdrage 3 euro om het onderzoek te kunnen bekostigen. Iedereen is na betaling gemachtigd om te helpen met het onderzoek. Voor de detective die de gouden tip geeft, is er een beloning beschikbaar gesteld vanuit De Pul.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant