Afbeelding

Nieuwe stichting 4 Uden Muziek

Muziek 49 keer gelezen
UDEN - Stichting 4 Uden Muziek is een nieuwe stichting in Uden. De naam is bedacht met een knipoog naar de in de jaren ’70 en ’80 opererende stichting, die op sportief gebied massa’s Udenaren maar ook liefhebbers uit het hele land naar het sportpark wist te lokken, 4 Uden Sportief. Onlangs werd de akte ondertekend bij de notaris en de eerste activiteit is vrijdag 8 februari.

[image=231638]

De stichting wil muzikale evenementen (mede)organiseren voor een breed publiek, voor jong en oud en met een laagdrempelig karakter. Maar ook organisaties van andere evenementen kunnen een beroep doen op de hulp van deze stichting als het gaat om het muzikale gedeelte.
Het eerste evenement dat georganiseerd wordt is op vrijdag 8 februari onder de naam: Musik am Markt. Zoals de titel al min of meer aangeeft, gaat het om een Duits/Tiroler ‘Musikfest' met alle ingrediënten die bij een dergelijk festijn horen. Dankzij sponsoren kunnen bezoekers gratis genieten van deze avond. Dit evenement staat garant voor een geweldige start van het Udense Carnaval in de tent op de Markt. www.4udenmuziek.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant