Afbeelding

Van Veen verruilt UDI'19 voor JVC Cuijk

Voetbal 68 keer gelezen
CUIJK / UDEN - UDI'19-spits Kevin van Veen speelt volgend seizoen voor JVC Cuijk. De 22-jarige aanvaller beperkt daarmee zijn verblijf op Sportpark Parkzicht tot slechts één seizoen. Een en ander wordt bevestigd door Gemert-manager Tonnie Beekmans die zaterdagmiddag een telefonische afmelding van de aanvaller kreeg. Van Veen verklaarde naar JVC Cuijk te gaan.

[image=231898]

Sinds zijn verschijning in Uden trok Eindhovenaar Kevin van Veen direct de aandacht van diverse geinteresseerde clubs. En dat terwijl hij daarvoor al zijn debuut had gemaakt in het betaalde voetbal voor Helmond Sport en ook bij Dijkse Boys had laten zien zelfs in een slecht draaiend elftal te kunnen scoren. JVC Cuijk, FC Den Bosch en Gemert wilden hem graag hebben en met alle drie deze clubs ging de spits in gesprek


Voorkeur
De voorkeur van Van Veen ging uit naar een profcontract bij FC Den Bosch maar de club uit de Jupiler League wilde pas later beslissen en heeft ondermeer ook een oogje op Blauw Geel-spits Alexander Mols. De, naar eigen zeggen, amateurclub van zijn dromen, Gemert, meldde zich dus ook maar Kevin van Veen zag op Sportpark Molenbroek minder financieel en sportief perspectief dan bij JVC Cuijk dat ambitieuzer genoemd kan worden. Hij wil er zeker van zijn volgend jaar in de topklasse uit te komen.

[image=223935]

Gemert hield er rekening mee
Tonnie Beekmans: "We hielden sterk rekening met dit scenario maar hadden toch hoop dat hij voor ons zou kiezen. Dit naar aanleiding van het gesprek dat we met hem voerden. We wensen Kevin uiteraard veel succes toe in Cuijk." Na ondermeer Armand Kremers, Randy Hofmeijer, Matthias van Zanten en Sam Wassenberg neemt dus ook Kevin van Veen via Uden de weg naar Cuijk.

Gesprek Hans Kraay jr met Peter Kuijpers en Matthias van Zanten tijdens SkyLine sport afgelopen zaterdag
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant