Afbeelding

Extra vrijkaarten voor musical Yab Yum

Kunst en cultuur 60 keer gelezen
UDEN – De musical ‘Yab Yum - Het Circus van de Nacht’ is zaterdag 19 en zondag 20 januari om 20.15 uur te zien in Markant. Kliknieuws mag vijf keer twee kaarten weggeven, aan degene die weet wie de oprichter is van Yab Yum!

[image=232077]

Circus Yab Yum is het circus van het verlangen, maar ook het circus van het gevaar en de dreiging van de onderwereld, die de club in handen wil krijgen. Deze zinderende show heeft als uitgangspunt de bestseller van Theo Heuft, de oprichter van de Yab Yum. Het werd het beroemdste en mooiste bordeel ter wereld. In de intieme, besloten wereld van de club zijn, naast het grote ensemble, prachtige rollen weggelegd voor onder andere Nelly Frijda, Annick Boer, Bas Muis en Rutger Le Poole. Bovendien zijn er echte circusacts uit het internationale wereldrepertoire toegevoegd, waarmee dit extravagante, fascinerende schouwspel compleet wordt. Treedt binnen in de wereld van Yab Yum, waarin niets is wat het lijkt…

Extravagant en opzwepend
Het ensemble bestaat uit een wervelende groep zangers en dansers, waaronder Wereldkampioen “Latin” Martin van Bentem die een opzwepende Apache dans uitvoert. De circusvorm in de sfeer van Moulin Rouge, Burlesque en Fellini biedt de mogelijkheid om alle extravagante facetten van werelds beroemdste bordeel te laten zien. Spil in dit circus der verleiding is barkeeper John, gespeeld door cabaretier Richard Groenendijk. Hij prikt met soms inktzwarte humor genadeloos door de zeepbel van vertier, maar is tegelijkertijd de spreekstalmeester die het ‘hooggeëerde publiek’ kostelijk vermaakt.

De entree is 48 euro, maar het Kliknieuws mag vijf keer twee kaarten voor de zondagvoorstelling weggeven aan lezers die weten wie de oprichter is van Yab Yum. Mail uw antwoord naar .

[image=231762]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant