Afbeelding

UDI'19 is blij met terugkeer verloren zoon

Voetbal 42 keer gelezen
UDEN - UDI'19 is opgetogen over het feit dat Randy Hofmeijer heeft toegezegd volgend seizoen weer op Sportpark Parkzicht actief te willen zijn. De afspraak met speler en club was dat we eerst het officiële persbericht van de club moesten afwachten voordat Hofmeijer zelf zijn commentaar zou geven.

[image=232116]

John Paul Willems is belast met de post van technische zaken bij UDI'19 en legt in het bericht uit: “We zijn content met onze selectie, maar denken dat er meer uit te halen is. Daarnaast hebben we Udense spelers bij zowel BVO’s voetballen als bij Topklassers. We hebben dat altijd gestimuleerd en hopen dat als een talent het net niet haalt of toe is aan een nieuwe uitdaging deze op het oude nest terug komt. We zijn dan ook erg blij dat Randy Hofmeijer JVC inruilt voor zijn oude cluppie UDI’19”.

Opleiding bij PSV
Het persbericht gaat verder: "Randy Hofmeijer is na zijn jeugdopleiding bij PSV via UDI'19 naar JVC gegaan waar hij als middenvelder tot één van de absolute uitblinkers in de Topklasse is uitgegroeid. Hij is met zijn 30 jaren nog topfit en kan bij UDI een belangrijke kartrekker worden en de zo gewenste leider in dit nog jonge team. Dat Randy voor UDI kiest is niet gebaseerd op geld maar op ambitie. Hij wil samen met de rest UDI daar brengen waar het heen wil…..het hoogste amateurniveau. Over verdere versterkingen of wisselingen is nog niets bekend."

Mooi voetbal
John Paul Willems: “We starten nu de evaluatiegesprekken met onze selectiespelers en hopen de eerste selectie voor het komende seizoen snel rond te hebben. We willen rust en focus op de huidige competitie. Niet dat we denken nog prijzen te halen, al weet je dat nooit, maar we werken met z’n allen hard aan de verbeterpunten. Zowel als team maar ook de individuele spelers willen en kunnen verbeteren. Bas Gösgens en Bart Möhlmann zijn daar erg fanatiek en goed mee bezig. Wij zien, ondanks dat de ranglijst iets anders laat zien, dat er verbeterslagen gemaakt worden. Dit in combinatie met bijvoorbeeld de routine van Randy Hofmeijer kan in mooi voetbal resulteren….. en dat is wat we willen.”

[image=182489]

Hofmeijer: "Ben terug om wat neer te zetten"
De speler in kwestie toont zich woensdagavond tegen middernacht nog steeds in zijn nopjes over zijn terugkeer. Randy Hofmeijer: "Ik kom echt terug voor de sportieve ambitie, wil hier iets gaan neerzetten. Als jonge speler ben ik met UDI'19 kampioen geworden in de hoofdklasse en dat wil ik nu opnieuw realiseren. Bij JVC had ik het goed naar mijn zin, die club heeft me fantastisch behandeld. Ik voetbal daar al acht jaar met ontzettend veel plezier maar ik acht nu de tijd rijp om terug te keren naar UDI'19, de club waar ik altijd een zwak voor heb gehouden. Aan JVC zal ik ook altijd met een enorm goed gevoel terugdenken en ik verlaat de club dan ook door de voordeur. Ik heb echter het idee dat JVC, weliswaar op een hoger niveau, maximaal voor de vierde plaats kan gaan spelen terwijl er met UDI'19 meer inzit in de hoofdklasse. Niet alleen Randy Hofmeijer zal UDI'19 kampioen kunnen maken maar ze hebben nu een mooi plan liggen en dat willen ze ook écht uitvoeren. Ik heb er daarom alle vertrouwen in dat er iets moois staat te gebeuren in Uden. Misschien niet meteen volgend seizoen maar zeker over een periode van een paar jaar."

[image=232117]

Signaal
"Met mijn komst naar de club wil ik ook een signaal afgeven aan de spelers die er al zijn. Ik heb er namelijk veel vertrouwen in dat het mogelijk is om door te groeien met dit team, daarin moet iedereen gaan geloven. Alleen dat scheelt al zo enorm veel. Ondanks dat ik terugga naar mijn oude club zie ik het op deze manier als een echte uitdaging. Het heeft echt niets te maken met geld, ik ga er heus op achteruit, of dat ik problemen zou hebben met iets of iemand in Cuijk. ik heb altijd een fijn contact gehad met iedereen daar en ook met de huidige trainers heb ik geen enkel probleem. Alles bij elkaar is het moment echter daar om terug te keren naar mijn oude club. Ik wilde dat op een leeftijd doen waarop ik nog iets kan betekenen voor UDI'19 en dat is nu." UDI'19 slaat daarmee als gemiddelde hoofdklasser een grote vis aan de haak want Hofmeijer geldt als één van de betere middenvelders in de topklasse en had zomaar naar een andere club kunnen gaan als hij had gewild. Tegen betere financiële voorwaarden. Randy Hofmeijer: "Misschien wel maar dan had ik daar weer moeten investeren. Ik wilde uiteindelijk echter altijd maar naar één club terug maar dan moest er wel een gezonde ambitie zijn en daadkracht. En dat is er nu." (Tekst: W. Rooyakkers)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant